Over ons

Ik ben met Karin Hermens getrouwd en we hebben twee kinderen Aïsja Aalbers en Ion Aalbers. Beide hebben ons huisje verlaten en wonen zelfstandig

WOLKENKUCKUCKSHEIM

 

 

Op 28 december 2006 zijn wij verhuist naar Zyfflich. We hebben daar een oude boerderij gekocht en volledig gestript en ecologisch verantwoord gerenoveerd.

 

Voor ons was deze boerderij een lot uit de loterij, zo dicht bij Nijmegen, een boerderij met veel grond. Kortom wat voor veel mensen een luchtkasteel is, is voor ons werkelijkheid geworden met Wolkenkuckucksheim. Wolkenkuckucksheim is Duits voor luchtkasteel.

  • Warmtepomp.
  • Muurverwarming.
  • Cellulose Isolatie.
  • Leemwanden.
  • Natuurverf.
  • FSC houten kozijnen.
  • Hergebruik puin.

Inmiddels is Ion terug naar Nijmegen verhuist en werd de woning voor ons eigenlijk te groot. We zaten er aan te denken om een gedeelte te gaan verhuren, totdat Han en Ab aangaven wel interesse te hebben. Nu hebben we het huis gesplist en wonen, met net zoveel genoegen, in de helft van het pand.

ONS GEZIN

 

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Bij ons in het gezin zijn ze mooi verdeeld.

 

Een ding hebben we gezamenlijk, we werken allemaal graag als eigen baas. Nu Karin ook haar eigen bedrijf heeft, zijn we rond. Zo kunnen we elkaar mooi aanvullen Bijvoorbeeld Aïsja maakt de folder voor That will do en Ion zorgt dat de computersystemen funktioneren.

ONZE KWALITEITEN

Ton - Organiseren

90%

Karin - Groepswerk

90%

Aïsja - creativiteit

95%

Ion - Computer engineering 95%

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

Zum Wyler Meer 16a

47559 Zyfflich

CONTACT

Tel: 06-38935505

FOLLOW US

Twitter

Google +

PROFIEL

In mijn leven staat respect voor de natuur centraal. Op mijn werk ga ik uit dat onze producten, mens en millieu, zo min mogelijk belasten. Ook in mijn leefomgeving en hobby wil ik hetzelfde nastreven.